Házirend

Hivatalos bejelentkezési idő 14:00-tól lehetséges, a kijelentkezés pedig 10:00-ig szükséges. Kérés és előzetes egyeztetés alapján foglaltság függvényében ettől eltérhetünk.

Az üzemeltető érkezéskor személyesen fogadja a vendégeket, valamint a távozáskor is jelen van, hogy az elutazó vendégektől a szobakulcsot átvegye.

Probléma esetén 0-24 óra között a 06-30-356-9011-s számon Fodor József Viktorné áll rendelkezésükre.

Egy hétnél hosszabb tartózkodás esetén egy alkalommal a tartózkodás alatt törülköző cserét valamint takarítást biztosítunk, kérés esetén több alkalommal is.

Előzetesen jelezve, igény szerint reggelit és félpanziós ellátást is tudunk biztosítani.

A vendégeinknek a parkolás ingyenes. Parkolni a vendégház előtt van lehetőségük.

Az épületben füstérzékelő berendezés van elhelyezve, így a dohányzás és a nyílt láng használata szigorúan TILOS! Dohányozni kizárólag az erre a célra kijelölt területen lehetséges.

A fürdőszobákban, konyhában és a szobákban található gépeket, berendezéseket kérjük rendeltetésszerűen használják.

Kérés esetén vasaló és vasalódeszka használható, valamint mosási és szárítási lehetőség is a vendégek rendelkezésére áll.

A kerti szalonnasütő használata vendégeink számára ingyenes, azonban ezt a szolgáltatást is mindenki csak saját felelősségre használhatja.

Mivel az üzemeltető nem tartózkodik folyamatosan az épületben kérjük, hogy zárják be az ajtókat és ablakokat, amikor elhagyják a szállást.

Elhelyezkedésünk, valamint a szomszédok közelsége miatt nagy zajjal járó összejövetelek, mint például házibulik megtartására sajnos nincs lehetőség. Kérjük tartsák tiszteletben a szomszédok nyugalmát.

Vendágházunknál lehetőség van kerékpár kölcsönzésre, amelynek ára szállóvendégeinknek 1500 Ft/fő/nap.

Tematikus túrákon való részvétel is lehetséges, képzett túravezető segítségével, ebben az esetben a túrán való részvétel szállóvendégeink számára 2500 Ft/fő/túra.

A Wifi használata ingyenes.