Foglalási feltételek

Foglalási feltételek

  • Kizárólag e-mailben vagy a megadott telefonos elérhetőségen tudunk ajánlatot adni, valamint foglalást készíteni. A közösségi oldalainkon érkezett érdeklődésekre kizárólag információt tudunk nyújtani.
  • Amennyiben ajánlatunk elnyeri tetszését, foglalási szándékát szükséges e-mailben írásos formában jelezze felénk. A foglalás garantálásához 40% előleg megfizetése szükséges a megadott fizetési határidőig. Az összeg megérkezése után e-mailes visszaigazolást küldünk a foglalásról, amely időponttól a foglalás jogszerűnek minősül, így a foglalás írásbeli visszaigazolásunkat követően válik garantálttá. Amennyiben az összeg nem érkezik meg vendégházunk számára, úgy a foglalást semmisnek tekintjük, és töröljük rendszerünkből.
  • Az előleg fizetése történhet banki átutalással illetve OTP,MKB és K&H SZÉP kártyás fizetéssel. Utaláskor megjegyzésként kérjük a foglaló személy nevét és a foglalás időpontját feltüntetni.  
  • A fennmaradó részt a helyszínen rendezhetik készpénzzel, bankkártyával vagy akár SZÉP kártyával is. A jelenleg érvényben lévő rendelkezés szerint SZÉP kártyával az idegenforgalmi adó nem fizethető.

Lemondási feltételek

  • Foglalását 7 nappal az érkezési dátum előttig szabadon lemondhatja. 
  • 7 napon belüli lemondás vagy a vendég meg nem érkezése esetén 40% kötbért számítunk fel, így a befizetett előleg a vendégház tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

Vendégek számának módosítása:

  • Ha az érkezők létszámában változás történik a foglalásnál az eredetileg megadotthoz képest, akkor azt kérjük mielőbb írásban jelezzék felénk, hogy szobájukat megfelelően elő tudjuk készíteni.

Érkezés, távozás

  • A vendégházat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni, távozás napján pedig 10.00 óráig szükséges elhagyni. Korábbi érkezés vagy későbbi távozás a vendégház foglaltságának függvényében, a szállásadóval történt előzetes egyeztetés alapján felár ellenében lehetséges.
A vendég foglalásával (előleg befizetésével) elismeri, hogy a foglalási, módosítási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.